Alle våre ansiktsbehandlinger inkluderer hudanalyse og produktveiledning. Vi bruker kun høykvalitetsprodukter fra Kerstin Florian og MCCM.

Kerstin Florian oppfriskende ansiktsbehandling (30 min) 590,-

En dyprengjørende expressbehandling med ungarsk mineralrik Moor Mud leire som forbedrer og fornyer matt og livløs hud. Behandlingen omfatter også en hudanalyse og en kortere nakke- og skuldermassasje.

Kerstin Florian ansiktsbehandling for men (50-60 min) 890,-

En dyprengjørende og nærende ansiktsbehandling spesielt utviklet for menns behov. Fungerer mykgjørende, minsker porene og motvirker følsomhet ved barbering. Behandlingen omfatter rens, peeling, damp og utkleming ved behov, massasje, maske og avsluttende produkter etter hudtype.

Kerstin Florian Luksus behandling (80-90 min) 1050,-

 

Opplev det beste fra to verdener. Her får du resultatinrettet og spesialtilpasset pleie av huden, samtidlig som du får slappe helt av. Behandlingen inleds med en hånd- og underarmsmassasje, etterfulgt av ansiktsrens, peeling med fruktsyrer, utkleming hvis nødvendig/ønskelig, ansiktsmassasje, maske, massasje av nakke, skuldrer og hodebunn samt avsluttende produkter etter hudtype.

Kerstin Florian Correcting PRO Peel (45 min) 990,-

 

Med hjelp av vårt eksklusive 30 % multisyrekompleks gir denne behandlingen umiddelbart synlig resultat med fin glød og jevnere hudtone. Rens og kjemisk peeling følges av en lett ansiktsmassasje, ampull med serum, spesialmaske og avsluttende produkter etter hudtype. Denne behandlingen passer de fleste, men er spesielt egnet for for deg som vil jobbe resultatiktet på pigmenteringer, rynker og/eller uren hud.

 

For optimalt resultat anbefaler vi å ta en kur på 5-6 behandlinger med 1-2 ukers mellomrom.

Da betaler du for 4 behandlinger og får den 5:e gratis

Kerstin Florian dyprengjørende ansiktsbehandling (50-60 min) 890,-

Klassisk ansiktsbehandling som passer alle hudtyper. Behandlingen starter med en hånd- og underarmsmassasje, etterfulgt av rens og peeling av ansikt. Vi utfører en hudanalyse og tar utklemning hvis nødvendig/ønskelig. Etter det får du en deilig ansiktsmassasje, maske og avsluttende produkter etter hudtype.

Microneedling (mesopen)

 

Denne avanserte behandlingen fungerer ved at nåler stikkes inn i huden i en høy fart og skaper små mikrohull, slik at produkter kan trekke dypere ned i huden og gi mer effekt enn kun ved vanlig påføring. 

Med mesopen kan vi b.la. behandle rynker, arr, store porer, sprengte blodkar og fuktighetstap. Huden får en effektiv anti-age behandling og økt elastisitet. Behandling vil alltid tilpasses kundens hud og behov.

Du vil se resultater etter kun en behandling, men for å få en optimal og mer langvarig effekt på spesifike problemer anbefaler vi en kur på 4-8 behandlinger.

Huden blir rød etterpå og du må være nøye med hygienen de første timene, men vil kunne gå på jobb/skole og leve som vanlig nestkommende dag.

Kontraindikasjoner: graviditet/amming, blødersyksom, inflammatorisk akne, herpes eller andre åpne sår, problemer med keloid arrbildning, nedsatt sårheling, og behandling med retinol. En konsultasjon er inkludert ved ditt første besøk.

Pris ansikt (60 min): 1750,-

Pris ansikt, hals og dekolletage (90 min): 2900,-

Tar du en kur (med 4 ukers mellomrom mellom behandlingene), så får du hver 4:e behandling gratis.

Ansiktsmassasje 25 min 420,-

Ansiktsmassasje øker blodsirkulasjonen, stimulerer lymfesystemet og virker avslappende på musklerne. Det kan hjelpe til å redusere fine linjer, hevelser og urenheter i huden. Det kan også hjelpe mot stress og hodepine.

 

Hudanalyse 250,-

Vi renser huden din slik at vi ser hvilken hudtype du har, og gir deg veiledning om produkter og behandlinger som passer din hud. Ved kjøp av produkter og/eller noen av våre andre ansiktsbehandlinger så er dette gratis.